sensuell massage damer som kliner

Brasiliansk voksing asker sexy dame undertøy

Jag är lugn, trygg och respektfull. Jag är medellång och slank/muskulös. Belysningen är dämpad, eteriska oljor sprider väldoft och jag har avslappnande musik i bakgrunden. Vi försöker lämna negativa tankar och känslor utanför. . Välkommen att boka tid! Vad har du för utbildning? Mina händer brukar beskrivas som pianohänder. Många önskar att jag använder hela min överkropp vid massagen och om jag använder olja har jag bar överkropp.

sensuell massage damer som kliner

Jag välkomnar kvinnor, män, lgbtq eller hur du väljer att definiera dig att vara dig själv och nå dit du aldrig nått tidigare. Hur är du klädd? Vi börjar med övningar som ökar din kroppsmedvetenhet och får dig att känna närvaro i kroppen. Lite om mig, jag tycker om att använda mina händer till att ge människor avslappning och lindring, både genom vanlig massage och sensuell massage, som är en typ av taktil massage. Lite om sensuell massage, taktil massage innebär att man stimulerar huden genom mjuk och lätt beröring. Sedan får du klä av dig och lägga dig på mage. Det är en sinnlig smekning som gör dig avslappnad och tillfredställd. Jag börjar massagen nedifrån fötterna och vandrar uppåt längs vaderna, låren, rumpan, svanken ryggen och skuldrorna. Hela din kropp har en fantastisk orgasmisk kapacitet, jag bjuder in dig att upptäcka den genom mina händer och med guidning i hur du kan njuta mer.


Sms sex treff svensk pornofilmer


Toalett, dusch, badlakan och kallt vatten att dricka finns för din bekvämlighet. Jag brukar känna vad som känns skönt för den som masserar. Du bestämmer själv hur mycket kläder du vill ha på dig. Eller så tänker du på bestämd beröring, oljelöst, att bli hållen, omhändertagen, mjuk massage, beröring på triggerpunkter och växla mellan tryck och lätthet? Du kopplar av och bara är i nuet. Jag använder en neutral, värmande och behaglig olja och ger dig en skön och avslappnande massage som successivt övergår i allt mer sensuell och lustfylld beröring. Somliga vill vara fullt påklädda medan andra tycker det är skönast att vara helt sexy massasje free webcam show nakna. Om du vill kommer hela din kropp att bli berörd, men önskar du kan jag helt hoppa över valda kroppsdelar. Är man helt avklädd under massagen? En behandling tar 30-45 minuter men avsätt gärna en kvart till så du hinner ta en dusch om du vill. Det är varmt i rummet så du behöver inte någon filt eller handduk om du inte vill. Självklart anpassar jag massagen efter vad du önskar. Den här massagen är till för dig som är nyfiken på att väcka erotiken i hela kroppen men utanför den vanliga ramen där könet är i fokus, där sex handlar om utlösning och snabb könsorgasm. Din kropp är till för dig och i en trygg miljö får du utforska dig själv och vad du tycker. Låt dig svepas med av njutning i en sensuell massage där du känner dig trygg och där vi sätter ord på och upplever kroppen och njutning fullt.