selge klær på vestkanttorget drøbak

Neste gang du kommer er den der mest sannsynlig ikke lenger. Anne-Inger Minde styrter den siste kaffeslurken og smiler bak en rufsede lugg. I tillegg har vi noen boder som selger spekemat, honning og oster. Lønner det seg å selge "pakker" med flere plagg i ett feks? Lurer du på noe mer, er det bare å ringe. Det er kjempekult å være her. På Vestkanttorvet har det vært brukt-, antikk- og klesmarked hver lørdag siden

Brasiliansk voksing asker larvik

1989. Åpningstider, vestkanttorvet er åpent lørdager fra rundt 9 til 17, noe kortere i slutten av sesongen, fordi det gjerne er kaldt og blir tidligere mørkt.

selge klær på vestkanttorget drøbak

Plassen heter egentlig Amandus Nielsens plass, oppkalt etter den norske kunstneren ved samme navn. Vaffeljernet og pølsegryta er varme fra morgen til kveld, og stemningen er stort sett på topp. (Tenker da mest på billigtøy som allikevel kan være alright for andre å kjøpe, men orker ikke å selge enkeltvise plagg til 50 kr stk osv - blir jo det styret med å sende.). Vi står her for å få kvittet oss med gamle ting vi ikke vil ha lenger. Det er et godt utvalg av krystallglass og porselensfigurer fra blant annet Egersund, Porsgrund og Royal Copenhagen, kjøkkenhåndklær og hjemmestrikkede votter/tøfler/gensere, retroklassikere som Cathrineholms lotusservise og de fine Kurèrradioene, flotte smykker og fine møbler. Markedet er åpent hver lørdag fra.