p stav blødninger strap on men

P-staven er udmærket til forebyggelse af graviditet. Det  påvirker også slimen i livmoderhalsen, så sædcellerne ikke kan trænge ind i livmoderen. jeg har haft menstruation ofte, ikke regelmæssigt har oplevet at jeg har haft det 3 gange på en måned og har haft meget slemme menstruations smerter. Ønsker du at blive gravid inden der er gået tre år, kan p-staven fjernes. Ønsker du at få en ny p-stav med det samme, lægges den ind der, hvor

Naken i syden aleksandra hotell

den tidligere stav. Hormonet påvirker også slimen i livmorhalsen, så sædcellerne ikke kan trænge ind i livmoren. P-staven (hormonstav) er en præventionsform som piger/kvinder kan bruge for at undgå graviditet, når de har sex med drenge/mænd.

p stav blødninger strap on men

kære pige. Dine forældre behøver ikke nødvendigvis at vide, at du vil have p-stav, men det kan gøre det nemmere, hvis indsættelse og fjernelse af p-staven hos lægen ikke skal ske i hemmelighed. Ville det hjælpe at snakke med lægen igen, måske tage en med derhen og fortælle, at du stadig er bekymret? Har du prøvet at tage et par smertestillende, eller at ligge lidt med en varmepude, når smerterne kommer? Jeg har der imod hørt fra nogle at p staven godt kan gøre så testerne viser negativ og at kun en GU undersøgelse viser korrekt. Ulemper ved p-stav, p-stav giver næsten altid uregelmæssige blødninger.


Dating eller venner med fordeler bodø

Du behøver ikke få foretaget en gynækologisk undersøgelse for at få p-stav. P-staven leveres i en nål, som den ligger inde. Når du bruger p-stav, kan der komme bivirkninger som ved de andre hormonelle præventionsformer: Brystspændinger, hovedpine, humørsvingninger, akne (uren hud) og vægtøgning. P-stav er en hormonstav, der lægges ned i huden på overarmen. Du kan bruge p-stav selv om du tidligere har haft blodpropper, har forhøjet blodtryk, sukkersyge, er overvægtig, ryger eller er over. Fordelen er således, at man.eks ikke, som med p-pillerne, skal huske det hver dag. Ligesom med p-piller, p-ring, spiral og kondom er ingen af præventionsmidlerne dog 100 sikre.