hvor mye boliglån kan jeg få nord trøndelag

Skal vi tro forbrukerøkonomen er det heller ikke uvanlig å ha dårlig oversikt over egen økonomi, og hva som går inn og ut av kontoen. Hvis folk var klar over hva de kan spare, tror jeg flere hadde byttet bank eller gjort en bedre avtale med banken sin. Nordland 2,23, kilde: Rentekartet, Skal vi tro Elin Reitan, forbrukerøkonom i Nordea, er det flere grunner til dette. Foto: foto: - Folk «gifter seg» med banken og

Norsk chatterom kåte damer oslo

kaster tusenlapper ut av vinduet, sier Rune Brunborg, daglig leder for. Ifølge en undersøkelse gjort av Norstat for, er det nemlig kun 4 av 10 som allerede har byttet bank, eller er villig til å bytte.

hvor mye boliglån kan jeg få nord trøndelag

Betaler FOR MYE: - De fleste betaler for mye i renter, opplyser Rune Brunborg, daglig leder. Hordaland 2,91, akershus 2,91, aust-Agder 2,96, sør-Trøndelag 2,96. Reitan tror mange nordmenn har et noe slapt forhold til egen økonomi. Ifølge en fersk analyse fra, kommer det frem at vi betaler i snitt 0,52 prosent for mye i renter på boliglånet. Det kan være mye å spare på å ha et aktivt forhold til sine rentebetingelser, og jeg anbefaler folk å minst to ganger i året ta en gjennomgang av avtalene sine for å påse at de ikke betaler mer enn nødvendig, påpeker hun. Denne velstandsøkningen har gjort at mange nordmenn har et noe slapt forhold til egen økonomi. Siden de har et gjennomsnittslån på 2,4 millioner kroner gir dette en årlig besparelse på rundt.000 kroner per husstand.


Webcam chat norge latex femdom

Vi har lagt bak oss en periode med høy lønnsvekst og lave renter. Andre er rett og slett ikke klar over at de kan få bedre betingelser andre steder. Få vil bytte bank, det viser seg imidlertid at det er få som er villig til å bytte bank. I enkelte tilfeller er det mulig å reforhandle renten. Få skriver budsjett og mange sløser mye i hverdagen uten å helt være klar over det. For eksempel kan bankens ekspertise og evne til å tilby kundene god rådgivning, bli vurdert så viktig at det er hensiktsmessig for kunden å fortsette som kunde - tross muligheter for å få en lavere rente fra andre låneinstitusjoner, forklarer Reitan. Produksjonen vil variere gjennom årstidene. 2500 kWh per. Det er på tide at nordmenn våkner opp og tar på seg forhandlingshatten. Kan spare tusenvis av kroner - De fleste betaler for mye i renter.

hvor mye boliglån kan jeg få nord trøndelag